logo Kasteel Heeze

Agenda

Dag van het Kasteel 2019

Op maandag 10 juni (2e Pinksterdag) zal wederom de Dag van Het Kasteel plaatsvinden. De binnenterreinen van Kasteel Heeze zijn die dag gratis te bezoeken. Voor een verkorte rondleiding binnen het kasteel wordt € 6, = per volwassene en € 3, = voor kinderen vanaf 5 jaar gevraagd. Er zijn vele activiteiten voor jong en oud. Ponyrijden (€ 1, = per kind), boogschieten, een Italiaanse ijswagen, palingroker, imker, poppenkast, goochelaar, live optredens etc. De bar en een terras op een van de binnenpleinen zullen open zijn. De grote poort gaat om 13:00 uur open en zal om 17:00 uur worden gesloten. 

Grapes @ The Castle

Compleet nieuw zomerfestival in Heeze waarbij u, op zondag 16 juni 2019, van 13.00 uur tot 21.00 uur welkom bent op Kasteel Heeze. Naast fijne muziek zijn er heerlijke hapjes en fantastische wijnen. Van een oester of borrelplank tot een fantastische hamburger, voor iedereen iets lekkers. De wijnen worden verzorgd door De Wijnhoeve Heeze en Condividi. De overheerlijke happen door het koksteam van Kasteel Heeze en Kaatje Jans uit Geldrop. Muzikale klanken worden onder andere door DJ MaryJane SummerSounds verzorgd. Natuurlijk mag een live optreden niet ontbreken. Dit houden we nog even geheim. Kom genieten van de zomerse festivalsfeer binnen de eeuwen oude muren van Kasteel Heeze! Tickets verkrijgbaar via De Wijnhoeve

 

Vanaf 1 mei tot en met 30 september 2019: rondleidingen seizoen

Begin mei 2019 starten de reguliere rondleidingen weer. Rondleidingen worden gehouden van 1 mei tot en met 30 september op zondagmiddag om 14.00 uur en 15.00 uur en op woensdagmiddag om 14.00 uur. Van 1 juli tot en met 31 augustus ook op woensdagmiddag 15.00 uur.
Voor meer informatie klikt u hier