logo Kasteel Heeze

Agenda

Taxatiedag zondag 5 mei 2019, 11.00 uur tot 17.00 uur:

Heeft u nog een schilderij van Taco of Geesje Mesdag? Een Jan Sluijters? Of een ander bijzonder kunstobject en heeft u altijd al willen weten wat het verhaal en de waarde hiervan is? Kom erachter tijdens de Kunst & Curiosa dag in Kasteel Heeze!

Het taxeren van kunst is een vak apart, want naast de signering wordt er ook gekeken naar het beeld, de conditie en ontelbare andere details van het werk. Maar dan blijft nog steeds de vraag: heeft u ergens een onontdekt pareltje in huis? Gedurende de dag kunt u aanschuiven bij een van de taxateurs van kunsthandel Art Dumay. Zij taxeren niet alleen uw schilderijen, maar ook uw juwelen, beelden, antiek en ander kleingoed.

Het taxeren van het eerste object kost €5,-, ieder volgende object kost €2,50 (maximaal 3 objecten). De opbrengst komt volledige ten goede aan stichting Kasteel Heeze en zal gebruikt worden om de borden rond het kasteel, waaronder het bord aan de entree van de oprijlaan, op te knappen.

Meer weten over de herkomst van uw object en de waarde ervan? Kom dan vooral langs op de Kunst & Curiosa dag in Kasteel Heeze!

Dag van het Kasteel 2019

Op maandag 10 juni (2e Pinksterdag) zal wederom de Dag van Het Kasteel plaatsvinden. De binnenterreinen van Kasteel Heeze zijn die dag gratis te bezoeken. Voor een verkorte rondleiding binnen het kasteel wordt € 6, = per volwassene en € 3, = voor kinderen vanaf 5 jaar gevraagd. Er zijn vele activiteiten voor jong en oud. Ponyrijden (€ 1, = per kind), boogschieten, een Italiaanse ijswagen, palingroker, imker, poppenkast, live optredens etc. De bar en een terras op een van de binnenpleinen zullen open zijn. De grote poort gaat om 13:00 uur open en zal om 17:00 uur worden gesloten. 

Vanaf mei tot en met september 2019: rondleidingen seizoen

Begin mei 2019 starten de reguliere rondleidingen weer. Rondleidingen worden gehouden van 1 mei tot en met 30 september op zondagmiddag om 14.00 uur en 15.00 uur en op woensdagmiddag om 14.00 uur. Van 1 juli tot en met 31 augustus ook op woensdagmiddag 15.00 uur.
Voor meer informatie klikt u hier