logo Kasteel Heeze

'Alles werd tot in de puntjes geregeld'

08-05-2015

Na enige jaren besloten Fred en ik: wij gaan trouwen! Al snel hadden wij besloten dat we als we ooit zouden trouwen Kasteel Heeze wel de perfecte locatie zou zijn.

In 2014 hadden we onze eerste afspraak met Maud en zij nam alle tijd om aan ons uit te leggen wat de mogelijkheden waren om ons huwelijk op 8 mei 2015 een mooie wijze in en rondom het Kasteel te houden. Dat er erg veel mogelijk was, werd ons al erg snel duidelijk en na een fijn gesprek hebben we alles goed afgesproken: de huwelijksvoltrekking, het diner, de receptie en het feest. Alles werd tot in de puntjes geregeld.

We mochten ten alle tijden contact opnemen met Maud en Simone en zij stonden altijd voor ons klaar en open voor al onze wensen. Machteld was onze partymanager en zij heeft er voor gezorgd dat wij voor en tijdens het huwelijk heerlijk konden genieten van de dag zelf. Wij zijn haar heel erg dankbaar voor haar grote hulp.

Lieve Simone, Maud, Machteld, Paul en Raymond, wij zijn jullie enorm dankbaar dat jullie er voor hebben gezorgd dat onze trouwdag prachtig en onvergetelijk was!!!!

Vriendelijke groeten van Fred Hallebeek en Yvonne Hallebeek-Spies

Terug