logo Kasteel Heeze

LET OP: GEANNULLEERD Kunsttaxatiedag van 13h tot 17h op 5 juli 2020 in samenwerking met Arte Dumay

22-06-2020

Tot onze spijt gaat de kunsttaxatiedag van zondag 5 juli niet door. Wij houden u op de hoogte als er een nieuwe datum voorhanden is.

Heeft u nog een schilderij van Taco of Geesje Mesdag? Een Jan Sluijters? Of een ander bijzonder kunstobject en heeft u altijd al willen weten wat het verhaal en de waarde hiervan is? Kom erachter tijdens de Kunst & Curiosa dag in Kasteel Heeze!
Het taxeren van kunst is een vak apart, want naast de signering wordt er ook gekeken naar het beeld, de conditie en ontelbare andere details van het werk. Maar dan blijft nog steeds de vraag: heeft u ergens een onontdekt pareltje in huis? Gedurende de dag kunt u aanschuiven bij een van de taxateurs van kunsthandel Art Dumay. Zij taxeren niet alleen uw schilderijen, maar ook uw juwelen, beelden, antiek en ander kleingoed.

De opbrengst komt volledige ten goede aan stichting Kasteel Heeze en zal gebruikt worden om de borden rond het kasteel, waaronder het bord aan de entree van de oprijlaan, op te knappen. Meer weten over de herkomst van uw object en de waarde ervan? Kom dan vooral langs op de Kunst & Curiosa dag in Kasteel Heeze!

Via deze link kunt u meer informatie en tickets verkrijgen: Tickets & informatie

Terug