logo Kasteel Heeze

Huwelijksvoltrekking

Uw huwelijk laten sluiten op Kasteel Heeze geeft aan uw dag een extra dimensie. Door de eeuwen heen zijn de sfeervolle ruimtes van kasteel Heeze, waar uw huwelijk gesloten kan worden, gebruikt door de toenmalige bewoners. De ingerichte ruimtes stralen ambiance uit en geven u en uw gasten het gevoel even in een andere tijd te zijn.

Trouwen in het kasteel

De Muziekkamer is een grote ovaalvormige ruimte met een fantastische akoestiek en een prachtig uitzicht op de oprijlaan en het 1e binnenplein van Kasteel Heeze. Fraai Italiaans stukwerk is te zien op het plafond waarin de functie van de muziekkamer meteen wordt weergegeven: muziekinstrumenten. Het stukwerk is gemoderniseerd eind 18e eeuw. Verder staan er twee fortepiano's. De muziekkamer biedt plaats aan maximaal 55 personen. Deze ruimte bevindt zich op de eerste verdieping van het Kasteel en is daarmede niet toegankelijk voor minder validen.

Overige ruimtes in overleg.

Buiten trouwen

Het is ook mogelijk om uw huwelijk buiten, op het tweede binnenplein, te laten sluiten. Dit is mogelijk in de zomermaanden van 1 mei tot en met 30 september. In verband met de onberekenbaarheid van het weer in Nederland dient u de Muziekkamer of een andere binnenruimte te reserveren.

Kasteel Heeze is een officiële trouwlocatie. Huwelijken worden voltrokken door de Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand (BABS) van Heeze.

U kunt geheel vrijblijvend informatie aanvragen:

Contact