logo Kasteel Heeze

Huwelijksreceptie, diner en feest

Een feestelijke toost met uw gasten in de gerestaureerde Koetshuizen of wanneer het zonnetje lekker schijnt buiten op het binnenplein. Het aansnijden van de bruidstaart. Heerlijk borrelen met uw gasten, onder het genot van luxe hapjes en dranken. En dat allemaal in de stijlvolle omgeving van het kasteel...   een unieke ervaring! 

Aansluitend is er de mogelijkheid om met uw gasten stijlvol te dineren in de prestieuze Ridderzaal of de met kaarsverlichte Keldergewelven zaal. Dit kan, uitgeserveerd aan tafels, maar denkt u ook eens aan een walking dinner of barbecue op het binnenplein. Wij serveren een keur aan gerechten, veelal bereid met dagverse streekproducten, met zorg voor u geselecteerd en bereid door onze chefkok en de keukenbrigade. 

U kunt bij ons ook terecht voor een bruisend huwelijksfeest. Een DJ of band zorgt voor de muzikale omlijsting, terwijl wij uw feest compleet maken met het serveren van luxe hapjes en borrelgarnituur, drankjes, een late night snack of misschien een feestelijke cocktail? Er is veel mogelijk en wij denken graag met u mee over de invulling. 

Aan het einde van het feest zwaaien de gasten het bruidspaar uit, waarna de lichtjes van kasteel Heeze langzaam zullen doven en de gasten voldaan huiswaarts keren.     

Organisatie 

De Heerlijkheid verzorgt de Catering en Organisatie van huwelijken op Kasteel Heeze. Wij zorgen voor een gastvrij ontvangst en een verrassende culinaire invulling van uw huwelijksdag. U kunt geheel vrijblijvend informatie aanvragen op telefoonnummer: 040-2264435 of ons contactformulier invullen.

CONTACT