logo Kasteel Heeze

Seminar

Voor uw seminar kunt u uitstekend bij ons terecht. Een plenaire ruimte voor maximaal 150 personen biedt u de mogelijkheid uw gasten in een klassieke ambiance, aangepast aan de hedendaagse eisen, te ontvangen. Aansluitend is er de mogelijkheid om in diverse parallelsessies uw seminar voort te zetten.

Op basis van uw programma kunnen wij uw seminar op maat verzorgen. Tevens kunnen wij zorgdragen voor de gehele organisatie van uw seminar. Van uitnodiging tot give-aways en alle audiovisuele middelen, wij verzorgen het graag voor u.

Productpresentatie

Wat voor product(en) u ook wilt presenteren, Kasteel Heeze biedt u de mogelijkheden! Het door rust en ruimte omgeven 2e binnenplein biedt u de mogelijkheid uw nieuwe of verbeterde product op een unieke wijze te presenteren aan maximaal 450 personen.

Het Slot Eymerick zelf, of de Koetshuizen bieden u de mogelijkheden om in kleinere groepen uw product onder de aandacht te brengen. Door de historische uitstraling van het Kasteel zullen uw klanten of opdrachtgevers extra van uw producten onder de indruk zijn.

Op basis van uw programma kunnen wij voor u de productpresentatie op maat verzorgen. Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Tevens kunnen wij zorgdragen voor de organisatie van uw productpresentatie.

 

Een afsluitende borrel, luxe diner of een buffet behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

CONTACT