logo Kasteel Heeze

Uw vergadering op een unieke locatie in Noord-Brabant.

Voor uw vergaderbijeenkomst kunt u uitstekend terecht op Kasteel Heeze. Omdat u de enige gast bent, kunt u alle ruimtes gebruiken voor zowel een plenaire sessie als parallelsessies. Wij zijn flexibel en leveren altijd maatwerk Graag bespreken wij de mogelijkheden met u.

Gebruik Slot Eymerick 

Voor het gebruik van het achterste gedeelte van Kasteel Heeze, Slot Eymerick (3 ruimtes) en de 2 Koetshuizen, vragen wij een vergoeding van € 300,00 excl. BTW per dagdeel van 4 uur. Deze vergoeding komt in zijn geheel ten goede aan het behoud van het kasteel. Voor deze vergoeding bent u exclusief gebruiker van het gehele Slot Eymerick. Dit is uniek in Nederland.

Overige informatie

Alle arrangementen zijn inclusief gebruik van: whiteboard, flipover, schrijfwaren (schrijfblok en balpoint), draadloos internet, beamer en projectiescherm. Overige apparatuur op aanvraag. De gewenste culiniare invulling tijdens uw bijeenkomst voeren wij, volledig zelfstandig, voor u uit. Hierin staan uw wensen centraal.

Informeer naar onze voorwaarden en suggesties:

CONTACT

Indien u een formeel programma heeft, maar het gezelschap ook de mogelijkheid wil bieden elkaar op een andere manier te leren kennen, dan kunnen wij u een arrangement met een workshop of een rondleiding door het kasteel aanbieden.