logo Kasteel Heeze

Kunstmanifestatie Kasteel Heeze 2018

21-09-2018

Nieuwe Combintaties

Van 6 tot 14 oktober 2018 organiseert TripleAprojects de tentoonstelling 'Nieuwe Combinaties' op kasteel Heeze. Met deze tentoonstelling wordt het startschot geven voor de Kunstmanifestatie van Stichting Culture Evenementen Brabant die tweejaarlijks gaat plaatsvinden op Kasteel Heeze. Vanaf 2019 krijgt dit schitterende landgoed een nieuw decor, met kunstwerken in de beemden en de historische tuinen en worden er exposities in het Kasteel en de Koetshuizen georganiseerd.

In de tentoonstelling 'Nieuwe Combinaties' laten drie kunstenaars het landschap van hun inspiratie zien. Voor Sjaak Kooij (Den Oever) is dit de stedelijke jungle van Detroit en het improvisatie theater van de Comedia del Arte. Gerbrand Volger (Amsterdam) neemt u mee naar zijn geliefde Rome. In de Ridderzaal van Kasteel Heeze, wordt u deelgenoot van zijn fascinatie voor het stadsleven van de Eeuwige stad. Maria Neefjes (Den Haag) toont haar reisimpressies uit Iran en het betoverende woestijnlandschap.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk en duurt van 6 oktober (15.00-17.00 uur) tot 14 oktober 2018 en is alleen tijdens de weekenden te bezichtigen, van 13.00 - 17.00 uur. Het terras op kasteel Heeze is dan geopend. 

Terug